İSTANBUL / ÇEKMEKÖY - Sultan Çiftliği İlkokulu

OKUL GÜVENLİK SİSTEMİMİZ

Değerli velilerimiz sevgili öğrenciler ;

Okulumuzdaki öğrencilerimizin hem güvenliğini sağlamak hem de Okulumuz ile velilerin arasında iletişimi sağlamak amacı ile Okul Aile Birliği 8de8 firmasıyla sözleşme imzalamıştır.

Sizlerin cep telefonlarına indirdiğiniz Okul Güvenliği uygulaması ile hem öğrencilerimizin giriş çıkışları sizlere bildirim olarak düşecek hem de okulumuz tarafından sizlere yapılmış olan duyurular paylaşılarak aramızdaki iletişimi kuvvetlendireceğiz.

Sözleşme metninde de belirtildiği üzere öğrencilerimiz adına basılmış olan kartlarımız 150 TL +KDV şeklindedir. Okul Aile Birliğine 200 TL ( Okulumuzda kardeşi olan öğrencilerimiz 150 TL)   ödemesini ister banka hesabına isterseniz makbuz karşılığı elden yapabilirsiniz. (Banka hesabına yatırılan ücret için açıklamaya mutlaka öğrenci sınıfı adı ve soyadı bilgilerinin yazılması gerekmektedir. )

Sözleşme metnine okulumuzun web sayfasından ulaşabilirsiniz.

Bu tahsil edilen ücret sadece kart ücreti olup öğrencimiz okulumuzda kayıtlı olduğu süre boyunca kartını kaybetmemek şartıyla bir kere ödenecek bir ücrettir.

Herhangi bir sorunuz olursa 02164292910 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.

OKUL AİLE BİRLİĞİ HESAP BİLGİLERİ :

IBAN NO: TR 1300 0120 0145 8000 0510 0013

HESAP ADI : SULTAN ÇİFTLİĞİ ORTAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ