İSTANBUL / ÇEKMEKÖY - Sultan Çiftliği İlkokulu

Little Readers Little Actors

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Hülya Macit Little Readers Little Actors Projesi'ne başlamıştır. Projeyi 4. sınıflarla yürütmektedir. Projemizde Türkiye'den 10, İspanya'dan 5 , Romanya'dan 1 ,Gürcistan'dan 1 ,Polonya'dan 1 olmak üzere toplam18 ortak bulunmaktadır. Projemizin amacı : Öğrencilerin ingilizce okuma ve anlama becerilerini geliştirmek,drama yoluyla özgüvenlerini artırmak,işbirliği içerisinde çalışmak,farklı kültürler ve farklı kültürlerin edebiyatları hakkında fikir sahibi olmak. Projemizde öğrencilerimiz Hansel ve Gretel ve Kırmızı Başlıklı Kız kitaplarını okuyacaklar sonra da drama yoluyla arkadaşlarına canlandıracaklar.Logo ve posterlerini tasarlayacaklar,okul panosu hazırlayacaklar.

İngilizce öğretmenimiz Hülya MACİT öncülüğünde 4.sınıf öğrencilerimiz çeşitli web araçlarını kullanarak logo ve poster hazırladılar. Hansel ve Gretel ve Kırmızı Başlıklı Kız kitaplarını İngilizce olarak okudular ve arkadaşlarına ve velilerine canlandırdılar. Sorumluluk bilinçleri ve İngilizce dil becerileri gelişti. Web2 araçlarını kullanmayı öğrendiler. Farklı şehirlerden ve ülkelerden arkadaşlarıyla tanışma fırsatı buldular.

08-06-2023

Yayın: 08.06.2023 - Güncelleme: 08.06.2023 21:36 - Görüntülenme: 109